Известие

Collapse
No announcement yet.

ПОКУПКА НА АЛФА 146 ТИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПОКУПКА НА АЛФА 146 ТИ

Здравейте колеги, нов съм в този форум, след нова година мисля да си купувам 146 2,0 ТИ с газова, кажете нещо за модела инфо, като цяло колата е доста поддържана и е в добро състояние.Как са частите и какви дефекти имат.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=75663
    sigpic
    Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
    FIAT TIPO 1.6 DOHC

Comment

Задравей,първо добре дошъл във форума.Пускам ти линк за питането ми относно моето КуВе.Колите са еднакви с разликата,че ТИ-то е с четири врати.
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=72162
      Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
      Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Мерси много нa колегите зa инфото

Comment

когато купуваш АЛФА, това не е точно покупка на автомобил. Това е наркотик. Така че, ако си сигурен, че е запазена, приготви си 400-500 лв, след което вече си обречен да бъдеш вечен почитател, последовател и направо фанатик.
          С други думи - това е колата.

Comment

Да знам че италианките са страст, имах една дедра преди и знам как е, алфичката даже е обслужена та може да не е такава голяма сумата която ще ми трябва.

Comment

Колегата много точно е казал за Алфата,че е наркотик,при мен се получи същото.Успех с покупката.
              Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
              Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Ще те помоля, да ни уведомиш, ако я вземеш, а след не повече от седмица, най-много месец, пак ще говорим. Безаварийно шофиране.

Comment

Да колеги ще ви пиша ако я взема!!!

Comment

Читавото ТИ е като да намериш читава жена, така че, ако наистина е запазено, не се чуди изобщо, а взимай и няма да съжаляваш. "Майстори" и разбирачи колкото си искаш...
                    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Че то има ли читави ТИ-та още
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

100% престрастяване само това ще кажа !!!

Comment

Има ама не се продават, като спомена на бащата да продаде неговата, ще ме изяде с дрехите и дума да не става да се продава
                          EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
                          Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
                          Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщение
                            Има ама не се продават, като спомена на бащата да продаде неговата, ще ме изяде с дрехите и дума да не става да се продава
                            Само ние 3-та знаем каква кола ви дадох
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Като говориме за ti-ки, наскоро и аз си взех такова чудо, но имам доста разправия с нея (за сега). Лисан доста я глези и скоро ще мога да и се радвам пълноценно, но като почнеш- вариатор, дебитомер, ламбда, един разпределителен вал, дискове- половината е сменено вече остават дебитомера и ламбдата и излитаме. И въпреки, че са скъпички тия неща, си заслужава да се кара тая кола. В момента имам и пунто и галант и хич не искам да ги поглеждам. Хайде поздрави и да карате разумно!!!
                              145 1.6 boxer
                              146ti

Comment

Working...
                              X